Munkáltatói igazolás

Jogi nyilatkozat.

Jelen jogi nyilatkozat a munkaltatoi.hu internet címen elérhető weboldalon a publikált tartalomszolgáltatás igénybe vételének felhasználói feltételeit tartalmazza.

 1. A szolgáltatás során felhasználónak minősül a munkaltatoi.hu oldal látogatója (a továbbiakban Felhasználó), illetőleg mindenki, aki annak bármely szolgáltatását igénybe veszi. Amikor a Felhasználó a munkaltatoi.hu weboldal szolgáltatása bármely elemének használatát megkezdi, elfogadja a jelen jogi nyilatkozat feltételeit.
 2. A munkaltatoi.hu domain tulajdonosa jogosult bármikor a tartalom megváltoztatására.
 3. A munkaltatoi.hu weboldal célja, hogy az interneten fellelhető különböző kibocsájtók munkáltatói igazolásait a jelen oldal használatával is meg lehessen találni.
 4. A munkaltatoi.hu közvetlen linkek (deep linkek) útján teszi elérhetővé ezen az oldalon feltüntetett információkat, melynek megfelelően a munkaltatoi.hu weboldal által nyújtott szolgáltatás, illetve a weboldal működtetése és üzemeltetése az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezései alapján közvetítő szolgáltatásnak minősül.
 5. A munkaltatoi.hu működtetője, mint szolgáltató, mint közvetítő szolgáltató az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezéseivel összhangban nem ellenőrzi az általa hozzáférhetővé tett információk tartalmát, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.
 6. A munkaltatoi.hu oldal üzemeltetője és tulajdonosa semmilyen felelősséget nem vállal a munkaltatoi.hu oldalon található tartalom és/vagy a munkaltatoi.hu oldalon elhelyezett bármelyik tartalmi elem, link használatából eredő bármilyen jellegű kárért.
 7. A munkaltatoi.hu oldal használata ingyenes.
 8. A munkaltatoi.hu oldalon elhelyezett hirdetések Google AdSense partnerprogram keretében kerülnek megjelenítésre, mely hirdetések tartalmáért a munkaltatoi.hu oldal üzemeltetője és tulajdonosa semmilyen felelősséget nem vállal.
 9. A munkaltatoi.hu oldalon Google Analytics látogatás elemző program fut.
 10. A munkaltatoi.hu üzemeltetője és tulajdonosa nem vállalja, hogy ezen az oldalon minden munkáltatói igazolást kibocsájtó szervezetnek a munkáltatói igazolását feltünteti.
 11. A munkaltatoi.hu üzemeltetője és tulajdonosa nem fogad el bármi fajta juttatást a Munkáltatói (betűrendben) menüpont alatt történő felsorolás megváltoztatásáért, egyes bejegyzések kiemeléséért. A listában nem szereplő munkáltatói igazolás kihelyezését a Munkáltatói (betűrendben) menüpont alá, az info@munkaltatoi.hu email címre írt levélben lehet kérni a szervezet megnevezésével és a letöltési link megadásával. A munkaltatoi.hu üzemeltetője és tulajdonosa fenntartja a jogot arra, hogy a beajánlott linket elutasítsa, ha a forrás nem megfelelő (pl: spam gyanús oldal).
 12. A munkaltatoi.hu üzemeltetője és tulajdonosa kijelenti, hogy a munkaltatoi.hu oldalon található lista nem teljeskörű, de a 11-es pontban leírtak szerint bővítése lehetséges.

Kapcsolattartó email címe: