Munkáltatói igazolás

Útmutató a letöltéshez, nyomtatáshoz.

A munkáltatói igazolás letöltéséhez kattintson a Letöltés gombra és mentse le gépére a dokumentumot. A munkaltatoi.hu oldalon található linkek közvetlenül a munkáltatói igazolást kibocsájtók honlapjára mutatnak, a letöltendő dokumentumok tárolása nem ezen a weboldalon történik. Ahhoz a kibocsájtóhoz tartozó formanyomtatványt töltse le, amiét fel szeretné használni. Ha nem találja a kívánt munkáltatói igazolás nyomtatványt, akkor azt közvetlenül a kibocsájtó oldaláról tudja letölteni. Az is előfordulhat, hogy személyesen kell befáradni, és a már kinyomtatott formanyomtatványt kell kitöltetni a munkáltatóval.

A nyomtatáshoz szüksége van egy tintasugaras vagy lézer nyomtatóra. A .doc, .docx és .rtf fájlok megnyitásához Microsoft Word szükséges. A .pdf fájlokat az Adobe Reader nevű ingyenes programmal lehet megnyitni.

Adobe Reader letöltése

Microsoft Word Viewer használata, ha nincs telepítve a Microsoft Word

A Word Viewer olyan számítógépekre telepíthető, amiken nincs telepítve Microsoft Word. A Word Viewer telepítése után megtekinthetővé és nyomtathatóvá válnak a Word dokumentumok (.doc fájlok).

Microsoft Word Viewer letöltése